WIJDEMEERSE WEBKRANT
Herfstwandeling met Nat.Mon.
's-Graveland, do 21 oktober 2010

Natuurmonumenten organiseert op 30 oktober en 5 en 6 november een herfstwandeling over de buitenplaatsen onder leiding van een gids.

persbericht

Geniet van de herfst met Natuurmonumenten

Het is herfst. Tijd om nog even te genieten van de heerlijke najaarszon en de mooie kleuren in het bos.

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek organiseert op 30 oktober en 5 en 6 november een herfstwandeling van 10.00 tot 16.00 uur. Een gids laat u de mooiste plekjes van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen zien. Halverwege kunt u uw energie opladen met de biologische lunch van tuinderij Land en Boschzigt. Kosten: leden € 22,50 en niet-leden € 27,50.

Reserveren

Reserveert u tijdig voor de excursie, want er kan maar een beperkt aantal mensen mee. Dit kan via Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b te ’s-Graveland, T (035) 656 30 80, de ledenservice van Natuurmonumenten, T (035) 655 99 55, of via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek. De herfstwandeling start bij het bezoekerscentrum in ’s-Graveland.

Herfstpakket

Als je van de herfst houdt, dan koop je nu het herfstpakket! Een fantastisch cadeau waar ieder kind blij van wordt. Ook leuk om weg te geven! In het pakket zitten 13 artikelen waaronder een loeppotje, de DVD Kikkkerdril en zoekkaarten. Het herfstpakket kost slechts € 22,50 inclusief een proeflidmaatschap van Natuurmonumenten (dit stopt automatisch na een jaar). U kunt dit pakket bestellen via www.nm.nl/herfstpakket en kopen in het bezoekerscentrum.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
wisselend
10 gr.
windkr. 4