WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ankeveen: Kermis en Markt
Ankeveen, zo 3 oktober 2010

Aanstaande vrijdag opent in Ankeveen weer de jaarlijkse kermis, die al 250 jaar bestaat.  Een jubileumjaar derhalve. En er is markt.

persbericht

Ankeveense markt op Stichtse Kade

Aanstaande vrijdag opent in Ankeveen weer de jaarlijkse kermis.  Dit jaar wordt er een jubileum gevierd. De kermis in Ankeveen bestaat namelijk al 250 jaar! Sinds 1958 wordt deze georganiseerd door de Stichting Bevordering Vermaak en Cultuur Ankeveen.

Er is huis aan huis een flyer verspreid waarin u van alles rond dit jubileum uitgebreid heeft kunnen lezen.
Het is ook al voor de zesde keer, dat vanwege deze gebeurtenis de markt uitwijkt naar de zeer sfeervolle Stichtse Kade in Ankeveen.  De markt heeft deze zaterdag een extra uitbreiding. Er zullen door de Dierenbescherming kalenders worden verkocht; er is allerlei decoratiemateriaal te koop en er zal een kraam zijn met kleine handgemaakte cadeau-artikelen. Daarnaast treft u natuurlijk het koffieterras aan en de vaste ondernemers, waaronder een nieuwe ondernemer, die al enkele weken zijn vaste plekje op de markt heeft ingenomen.

Deze vrolijke en sympathieke man, Dries Rhanim uit Leiden, verkoopt een groot assortiment olijven, kruiden, en tapenades. We zullen eerdaags eens een interviewtje met hem houden om te kijken hoe het hem in Ankeveen bevalt en hoe hij de toekomst op de markt ziet.

Na afloop van de markt kunt u vanaf half 2 weer terecht op het kermisterrein naast de RK Kerk, waar de Stichting Bevordering Vermaak en Cultuur Ankeveen een receptie zal houden in de feesttent.

Jan van Ingen
Bruisendankeveen.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 3