WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Protest Singelgroep
Nederhorst den Berg, zo 3 oktober 2010

Afgelopen woensdag overhandigde een delegatie van de Singelgroep uit Nederhorst zienswijzen en steunbetuigingen aan burgemeester Martijn Smit.

Dossier Voorstraat Nederhorst

ingezonden bericht

Op woensdag, 29 september 2010, heeft onze burgemeester de heer M.E. Smit, uit handen van enkele vertegenwoordigers van de Singelgroep te Nederhorst den Berg, de zienswijzen ontvangen aangaande de voorgenomen hoogbouw op het terrein van het dan nog te slopen oude gemeentehuis te Nederhorst den Berg.


Frans van der Heide overhandigt het pakket zienswijzen en steunbetuigingen aan burgemeester Martijn Smit. Achter hem (vrijwel niet te zien) staat wethouder Gerard Abrahamse. Op de achtergrond links de heer H. Vuurmans en rechts Peter Becks beiden van de Singelgroep. De foto werd gemaakt door Joop Witte.

De overhandiging van de zienswijzen ging gepaard met het aanbieden van 1251 steunbetuigingen, waarmee dorpsbewoners uit Nederhorst den Berg het signaal hebben afgegeven om dit protest kracht bij te zetten. Binnen 12 weken na de aanbieding zal er een reactie komen vanuit de het college van B&W. Het feit dat er zoveel steunbetuigingen met de zienswijzen mede overhandigd konden worden is een compliment aan alle dorpsgenoten van Nederhorst den Berg. Kennelijk vindt men het de moeite meer dan waard om andere bestemmingen voor het oude gemeentehuis nader te onderzoeken.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 3