WIJDEMEERSE WEBKRANT
CDA: Alles Bereikt
Wijdemeren, di 2 maart 2010

Het CDA blikt tevreden terug op de afgelopen periode en claimt dat vrijwel alles bereikt is wat men in 2006 voor ogen had.

Zie ook: het verkiezingsprogramma van het CDA uit 2006.

persbericht

CDA Wijdemeren

Vrijwel alles bereikt of in werking gezet
CDA maakt eindbalans Speerpunten 2006 - 2010

Woensdag 3 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Dat is ook een moment om de eindbalans op te maken van de afgelopen raadsperiode. Daarvoor heeft het CDA Wijdemeren de speerpunten voor de periode 2006 - 2010 op een rij gezet.

Politieke partijen hebben de afgelopen weken vrijwel dagelijks hun verkiezingsprogramma's gepresenteerd en folders uitgedeeld met hun plannen voor de toekomst.

Zelden wordt teruggekeken. Wat stond er in de folders en flyers van 2006? Wat waren toen de speerpunten en wat is er van terecht gekomen?

CDA Wijdemeren heeft dat wel gedaan. De speerpunten die het CDA Wijdemeren in 2006 presenteerden zijn in de afgelopen raadsperiode elk jaar met de fractie en leden besproken. Fractievoorzitter Theo Reijn: "Elk jaar stelden wij ons de vragen: wat is de stand van zaken, wat is al gerealiseerd en waar moeten we nog wat extra op inzetten? Nu is de tijd voor de eindbalans."

"Terugkijkend op de afgelopen raadperiode kunnen we tevreden zijn. Wat we in 2006 hebben beloofd hebben we - ondanks de moeilijke financiële positie van Wijdemeren - waar kunnen maken. Nagenoeg al onze speerpunten die wij in 2006 aan de kiezers hebben gepresenteerd zijn gerealiseerd of in werking gezet. Dat geldt voor onze speerpunten voor de hele gemeente, maar ook voor de afzonderlijke speerpunten voor Ankeveen, 's-Graveland/Kortenhoef, Loosdrecht/Breukeleveen en Nederhorst den Berg."

Het hele overzicht staat op de website www.wijdemeren.cda.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
6 gr.
windkr. 2