WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Digitale Infoborden
Wijdemeren, ma 14 juni 2010

De komende maanden worden digitale informatieborden geplaatst voor boodschappen van de gemeente en het aankondigen van evenementen.

persbericht

Gemeente plaatst digitale infoborden

Binnen de gemeente Wijdemeren worden de komende maanden ongeveer tien digitale informatieborden geplaatst. De borden zijn bedoeld voor boodschappen vanuit de gemeente en het aankondigen van evenementen.

Vervangen

Niet commerciële evenementen in de gemeente worden nu nog gratis aangekondigd op driezijdige aankondigingsborden. Met ingang van januari 2011 worden deze vervangen door tweezijdige borden die commercieel worden geëxploiteerd.

Informatieborden

Om de vele niet-commerciële evenementen in Wijdemeren niet de dupe te laten worden van deze maatregel, worden de komende maanden ongeveer tien digitale informatieborden geplaatst. Deze borden hebben een bovengedeelte waarop gratis digitale aankondigingen van evenementen en berichten vanuit de gemeente kunnen worden geplaatst. Het onderste gedeelte wordt door de exploitant verhuurd voor commerciële reclame-uitingen. De borden kosten de gemeente daardoor niets. De locaties van de digitale borden moeten nog worden vastgesteld; hierbij wordt voornamelijk gekeken naar plekken langs invalswegen en in centrumgebieden.

Meer promotie

Door bovenstaande maatregelen ontvangt de gemeente meer inkomsten uit de buitenreclame. Daarnaast ontstaan er voor ondernemers meer promotionele mogelijkheden, zonder dat dit ten koste gaat van de evenementen in de gemeente.
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 3