WIJDEMEERSE WEBKRANT
Vormfout in DC-procedure
Loosdrecht, wo 13 januari 2010

Tijdens de bijeenkomst van het college van B&W met de pers werden vragen gesteld over de bestemmingsplanprocedure van het Dorpscentrum.


Het "persmoment". Onderaan de vertegenwoordigers van de pers.
Links de wethouders Lia Moote en Gerard Abrahamse, op de kop van de tafel Hoofd communicatie Frank Ratelband en burgemeester Karen Heerschop, rechts wethouder Betske van Henten.

Twee dagen geleden zond de fractievoorzitter van DBL, Jaap van Waveren, ons een afschrift van vragen die hij aan het college gesteld heeft inzake de bestemmingsplanprocedure van het Dorpscentrum Loosdrecht. Er zou een fout in de procedure zijn gemaakt.


Wethouder Betske van Henten

Vanmiddag gaf wethouder Betske van Henten een toelichting op deze kwestie. Zij verklaarde dat zij de DBL-vragen weliswaar op de WWK-site had gelezen, maar dat deze haar formeel nog niet bereikt hebben, waardoor zij ook nog geen formeel antwoord kan geven.

Vormfout

Er is enige tijd geleden op het gemeentehuis geconstateerd dat er in de procedure een vormfout is gemaakt.Daarop zijn de fractievoorzitters van dat feit op de hoogte gesteld. Het college gaf toen aan dat de gevolgen van die fout in kaart zouden worden gebracht. Wat de vormfout is en van welke aard wilde de wethouder niet zeggen, omdat de belangen van Wijdemeren erg groot zijn.

bron
WWK
foto
Douwe v. Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
-4 gr.
windkr. 2