WIJDEMEERSE WEBKRANT
Jaargang 15!
Wijdemeren, vr 1 januari 2010

De oervorm van de WWK begon op 1 januari 1996. Met kleine berichtjes uit 's-Graveland. Vandaag beginnen we aan jaargang 15.

Een memorabele mijlpaal, jaargang 15, vinden we zelf. En vrijwel al die berichten en berichtjes zijn nog te lezen. In het onvolprezen WWK Archief met vijf jaar 's-Gravelands nieuws en vanaf 2001, de aanloop naar de herindeling, tien jaar Wijdemeers nieuws.

In 2009 publiceerden wij in totaal 1049 berichten. Dat zijn 2,9 berichten per dag, als je zeven dagen in de week (365 in een jaar) rekent. (Ik wordt al moe bij de gedachte dat ik al die berichten geschreven, geredigeerd, in de WWK huisstijl heb gebracht, gepubliceerd en getest heb. RJ.)

En dan zijn er natuurlijk nog al die activiteiten omheen geweest. Bijwonen van vergaderingen, informatieavonden, werkbezoeken, openingen, huldigingen, etc. Het fotograferen van al die onderwerpen, waar Douwe van Essen zich over ontfermde en het schrijven over die gebeurtenissen, de klus die op het bordje van mij (Rik Jungmann) ligt. (En dan zeker niet te vergeten het technisch beheer van de WWK en het archief. Stukken programmeren, netwerkbeheer en backups maken.)

Wij vertrouwen erop dat u plezier beleeft aan de WWK, want daar doen we het voor.

Ook in jaargang 15, in 2010.

Gelukkig Nieuwjaar!

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
lichte sneeuw
0 gr.
windkr. 4