WIJDEMEERSE WEBKRANT
Ruud Buijs reageert
Loosdrecht, wo 30 september 2009

Ruud Buijs reageert op het persbericht van gisteren waarin door de VVD zijn afscheid van die partij werd bekendgemaakt.

Update 30-9-2009, 21.01: Ruud Buijs zond na de eerste mail een tweede met een aanvullende tekst. Zie hieronder.

ingezonden brief

Geen relatie met fam. Van de Wurf.

Het is jammer maar het kon niet anders. Vijf speerpunten met de verkiezingen vier jaar geleden was mijn verkiezingsverhaal.  Ik mocht er niet over spreken.  Mijn kiezers vinden mij een watje. De rest zal ik niet vermelden wat nog meer naar mijn hoofd is geslingerd de afgelopen tijd.  De VVD heeft de honkbalknuppel gevonden om mij nu neer te slaan over mijn privé.

Jammer, maar iedereen weet dat ik alle raadsvergaderingen aanwezig was. Mijn vakanties gaat niemand verder aan. Wat de heer Van Balen meldt over Van de Wurf moet hij zelf weten. Ik weet dat samen met de heer Bijl twee en een half jaar gewerkt is aan het Dorpscentrum om tot overeenstemming te komen. Daar had ik bevoegdheid voor gekregen als raadslid. Ook was de VVD hiervan op de hoogte, want ook Joep en Van Balen waren bij de fam. Van de Wurf voor info.

Niets kan mij verder verweten worden. Ik ben een volksjongen met mijn achterban. Verder moet ik maar niet ten koste van alles onder de mat vegen.

vr gr R. Buijs


Aanvullende tekst:

PS. Vergeten:

VVD bestuur had afsgesproken om niet over mijn privé te spreken, z a over mijn vakanties, zo zie je maar afspraken zijn hier ook weer geschonden, volgens mij is de hr Joep voor zijn werk meer in het buitenland dan ik.

Bedankt waarde ex fraktiegenoten het gaat de VVD verder goed.

Gr. R. Buijs.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
16 gr.
windkr. 2