WIJDEMEERSE WEBKRANT
Roosenschoon Lijsttrekker D66
Wijdemeren, za 5 september 2009

Tijdens de Afdelingsvergadering van D66 is Nanne Roosenschoon unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010.

D66, Phoenix uit de as?

D66 probeert terug te keren in de actieve Wijdemeerse politiek. Vier jaar geleden, op 13 november 2005 werd Nanne Roosenschoon ook gekozen tot lijsttrekker van D66. Op 7 maart 2006 behaalde de partij onvoldoende stemmen, waardoor D66 uit de Wijdemeerse raad verdween. Het toen zittende D66 raadslid, Felix Flameling, maakte na de raadsperiode de overstap naar GroenLinks en werd daar gemandateerd woordvoerder.

persbericht

Nanne Roosenschoon lijsttrekker D66
D66 maakt als eerste partij lijsttrekker bekend

Tijdens de Algemene Afdelingsvergadering van D66 Wijdemeren op 3 september 2009 is Nanne Roosenschoon unaniem gekozen als lijsttrekker van D66 Wijdemeren voor de komende gemeenteraads-verkiezingen in maart 2010.


Nanne Roosenschoon

Nanne Roosenschoon is architect en woonachtig in Loosdrecht. Hij is geen onbekende in de Wijdemeerse politiek. Nanne Roosenschoon heeft binnen de afdeling en binnen de partij meerdere functies vervuld waaronder voorzitter van de afdeling D66 Wijdemeren, fractieassistent, lijsttrekker en kandidaat voor de Europese verkiezingen.

Joost Boermans, voorzitter van D66 Wijdemeren: ‘Dat Nanne Roosenschoon bereid is om de D66 kar te trekken, zie ik als een zeer positief teken. Hij kent zijn dossiers, heeft de kwaliteiten en kan de nieuwe kandidaten die op de lijst komen goed ondersteunen. Onder de leiding van Nanne zal D66 laten zien dat burgers serieus genomen moeten worden, maar ook dat argumenten het beleid moeten bepalen.

De afgelopen jaren is D66 helaas niet vertegenwoordigd in de Raad van Wijdemeren, maar we kunnen niet wachten om inhoudelijk sturing te geven aan het beleid dat in deze gemeente gewenst is. De toestroom van nieuwe leden in de afgelopen tijd versterkt ons vertrouwen dat we straks weer een geluid in de Raad kunnen laten horen.’

D66 Wijdemeren staat in de startblokken voor de komende gemeenteraads-verkiezingen op 3 maart 2010 en bereidt zich voor op actieve deelname in de Raad. Later dit jaar maakt D66 Wijdemeren de andere kandidaten op de lijst bekend met daarop bekende maar vooral ook nieuwe gezichten met uitstekende inhoudelijke kwaliteiten. De programmacommissie is inmiddels van start gegaan met het verkiezingsprogramma. We hebben er zin in, we komen er aan!!

 

bron
persbericht
foto
Rik Jungmann
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
20 gr.
windkr. 2