WIJDEMEERSE WEBKRANT
Gratis Schuldhulp
Wijdemeren, di 20 oktober 2009

Ondernemers en ex-ondernemers uit Wijdemeren kunnen voor gratis schuldhulpverlening terecht bij het Bureau Zelfstandigen en kunstenaars.

persbericht

Gratis schuldhulp voor (ex-)ondernemers

Ondernemers en ex-ondernemers uit Wijdemeren die financiële problemen hebben, kunnen voor gratis schuldhulpverlening terecht bij het Bureau Zelfstandigen en kunstenaars (BZK). Dat heeft het college van burgemeester en wethouders onlangs besloten.

De positie van (ex-) ondernemers wordt daarmee gelijk aan die van particulieren, die voor gratis schuldhulpverlening geholpen worden door de Kredietbank Nederland (voorheen de Stadsbank).

Inloopspreekuur

De (ex-)ondernemer meldt zich bij het Bureau Zelfstandigen en Kunstenaars (BZK). Het BZK verzorgt de intake, gaat na hoe de schuldhulp kan plaatsvinden en verwijst door naar instanties gespecialiseerd in schuldhulpverlening voor (ex-)ondernemers. Het BZK houdt op woensdagen van 9.00 tot 12.00 uur inloopspreekuur in gebouw Wisselwerk (CWI) Gooi-Zuid, Wilhelminastraat 1-19 (naast het station in Hilversum).

Failliet

In het eerste halfjaar van 2009 zijn in Nederland meer dan twee keer zoveel bedrijven failliet gegaan als een jaar eerder. Nooit eerder gingen in een periode van zes maanden zoveel bedrijven en particulieren failliet. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
9 gr.
windkr. 2