WIJDEMEERSE WEBKRANT
Colijn over Buijs
Kortenhoef, vr 2 oktober 2009

Bob Colijn kijkt terug op de dorpsavond van gisteren en geeft zijn ongezouten mening over het vertrek van Ruud Buijs uit de VVD.

ingezonden brief

Geachte Redactie,

N.a.v. de Dorspavond gisteravond in de Dobber ( volle bak). Het was toch wel een aardige meeting, met veel vragen o.a. over de Dobber zelf- nog steeds geen besluit genomen. Onbegrijpelijk maar waar, er ligt toch een heel goed plan van Hagen/ Steenvoorden!!

En mijn vraagstelling als lid van het Comitee Dorpsplein: Helaas was de reactie zeer teleurstellend, er komt voorlopig geen Dorpsplein. Geen geld, terwijl de Raad een half jaar geleden vol lof was en positief en heeft voorgesteld om e.e.a. in de Begroting op te nemen. Maar blijkbaar is de pot leeg, als gevolg van o.a. al die Rechtszaken ? plus afkoopregelingen ?? Wie het weet mag het zeggen.

Ruud Buijs : Na mijn vakantie was ik tijdens deze avond ook in gelegenheid uitvoerig van gedachten te wisselen met mijn vroegere VVD makker, ik heb hem er na de vorige verkiezingen reeds voor gewaarschuwd ! Kijk uit Ruud, je mag straks niets meer zeggen en wordt monddood gemaakt en oh weh, als je het wel doet wordt je kop eraf gehakt. Bij wijze van spreken. Want dat is blijkbaar Democratie, je wordt gekozen door de burgers, met name dus in dit geval uit Loosdrecht, maar vervolgens heb je niets meer te vertellen.

Derhalve heb ik Ruud persoonlijk gefeliciteerd met zijn uittreden uit de VVD fractie en hem veel succes gewenst met zijn eenmansfractie, hoewel het voor de politiek "en sich" geen schoonheidsprijs verdient. Maar Piet Lam heeft ook volkomen gelijk met zijn analyse, zie Lam over vertrek Buijs.

Kortom het wordt hoog tijd voor maart 2010, waarin we nu eindelijk eens een groot breed draagvlak kunnen bewerkstelligen, met echte Poiltici die wel hun mond durven open doen en geen jaknikkers en vergadertijgers. Want daar zitten we nu zeker in deze tijd niet op te wachten.

Kortom het was een leuke avond met een goede presentatie van Mevr. Karen Heerschop als nieuwe Burgemeester ( tijdelijk) en ik wens dus Ruud Buijs veel succes en na maart 2010 lekker naar Thailand met je Horecabedrijf aldaar ook veel succes.

Dan kom ik graag eens kijken.

Mvrgr. Bob J. Colijn
Ondenemer te Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
14 gr.
windkr. 2