WIJDEMEERSE WEBKRANT
Prins Cock in Ankeveen
Ankeveen, ma 30 november 2009

De Ankeveense Schuimlikkers namen zaterdag afscheid van Glamour en Glitter. Prins Cock en Prinses Betty namen hun plaats in.

ingezonden bericht

Nieuwe Prins ‘De Schuimlikkers’

Het nieuwe carnavalseizoen is begonnen bij ‘De Schuimlikkers’ op zaterdag 28 november.

Afgelopen zaterdag is er afscheid genomen van de vernieuwende Prinses Glamour en Adjudante Glitter. Prinses Glamour, oftewel Carola Splinter, vond het een erg gezellig carnavalsjaar. En ze hoopt dat iedereen veel plezier heeft gehad in het afgelopen carnavalsjaar. Prinses Glamour is de eerste vrouwelijke Prinses van ‘De Schuimlikkers’ en schrijft hiermee geschiedenis van de 39-jarige carnavalsvereniging. Helaas moesten ze aftreden om plaats te maken voor de nieuwe Prins en zijn gevolg. Gekleed als Ma Flodder  met een dikke sigaar en op de muziek van Clouseau met ‘Daar gaat ze’ werden zij afgevoerd in twee papiercontainers. Waarmee Glitter en Glamour worden beschouwd als vergane glorie.

Als nieuwe prins presenteren wij u Prins Cock, Prinses Betty, Adjudant Gijs en Hofdame Ingrid. Zij zullen van het 40ste carnavalsjaar een spetterend, muzikaal en energiezuinig jaar maken. De Prins en zijn gevolg wilden een goede indruk achterlaten en zijn gearriveerd in een lange witte limousine. Deze waren tot nu toe nog niet gesignaleerd in Ankeveen.

Toen iedereen weer binnen was, werd het nummer Prins COCK met C-O-C-K gedraaid. Niet iedereen had het gelijk door, maar dit nummer is speciaal geschreven en geproduceerd door GijsCo voor Prins Cock. Er wordt van iedereen verwacht die het carnavalsjaar met ons gaat vieren, dit lied uit volle borst mee te zingen. De tekst en het lied is te vinden op de website van de Schuimlikkers. Evenals alle foto’s die gemaakt zijn van deze avond.

Nadat de Prins zich had voorgesteld, was het tijd voor de elf geboden. Deze waren jammer genoeg achtergelaten in de limousine. Gelukkig was de Prins zo verstandig om een kopie ervan in zijn jaszak te stoppen.
Nadat deze waren voorgelezen en de oude Prinses Glamour en Adjudante Glitter, de raad en het bestuur waren onderscheiden, ging Prins Cock met zijn Adjudant Gijs de zaal in om iedereen die aanwezig was te onderscheiden en de CD te overhandigen. Het thema van Prins Cock is ‘Energiezuinig’. Prins Cock is zeer benieuwd naar wat de mensen bedenken voor de zaterdagavond tijdens het carnavalsweekend.

De carnavalsgroeten,

Het bestuur van ‘De Schuimlikkers’
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
6 gr.
windkr. 2