WIJDEMEERSE WEBKRANT
Over de Dobber...
Kortenhoef, za 28 november 2009

Ben Raven was woensdag in de Dobber, bij de discussieavond over de toekomst van het Kortenhoefse dorpshuis. Hij werd er niet veel wijzer.

Dossier de Dobber

ingezonden brief

Onnozel gedrag,

Woensdagavond 20.00 uur, toch nog maar even snel naar de Dobber, vanavond vind daar een discussie plaats over de toekomst van "onze Dobber". Na een mooi en gepassioneerd pleidooi door Joop Glijn en nog wat sprekers, breekt de discussie los over hoe en wat we gaan doen met "ons Dorpshuis" Nou een discussie was het zeker, alleen wel eentje die als los zand aan elkaar hing. Concreet is er niets te melden door de vertegenwoordigers van onze politieke partijen, die allen aanwezig waren, maar eigenlijk alleen maar onnozel gedrag vertoonden, niemand weet iets en alles moet nog uitgezocht worden.

Ook de Gemeenteraad blonk uit door afwezigheid, volgens diverse mensen zou de burgemeester ook aanwezig zijn, maar ook deze was in geen velden of wegen te bekennen. Verder werd er nog een verhaal afgestoken door de heer Beemsterboer, de adviseur van mevrouw Steenvoorden en de heer Hagen. Deze twee mensen willen de nieuwe beheerders/kopers van de Dobber worden. Ook het verhaal van de heer Beemsterboer ging uit als een nachtkaars. Jammer want ik vind, en velen met mij, dat Steenvoorden en Hagen een kans moeten krijgen, ze tonen in ieder geval lef om de Dobber weer nieuw leven in te blazen.

Al met al was het een avond, waar ik en vele mensen niets wijzer van zijn geworden. Een illusie armer over de toekomst van de Dobber ben ik om 10.30 uur weer thuis.

Ben Raven
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
wisselend
7 gr.
windkr. 4