WIJDEMEERSE WEBKRANT
Sint bij Judo Nederhorst
Nederhorst den Berg, ma 23 november 2009

Gisteren stonden 24 judoka´s van klein tot groot te trappelen om te beginnen aan het jaarlijkse Sinterklaastoernooi van Judoclub Nederhorst.

ingezonden bericht

Geslaagd Sinterklaas Toernooi  Judoclub Nederhorst

Zondag 22 november was het weer heel spannend in Sporthal de Blijk. Het jaarlijkse Sinterklaastoernooi van Judoclub Nederhorst vond plaats. Er stonden 24 judoka´s van klein tot groot te trappelen om te beginnen.

Lauro Gigli de trainer, en vandaag ook scheidsrechter, deelde de kinderen in in gelijkwaardige poultjes. Er ontstonden hierdoor hele spannende judopartijen. Best vaak was het na de eerste speeltijd onbeslist en moest er verder doorgestreden worden voor het beslissende punt.

Soms ook ging de winst van de partij naar de judoka die de meeste aanvallen had geprobeerd te maken. Na twee uur judo waren alle partijtjes gestreden en ging de jury uitrekenen wie er per poultje gewonnen had. Ondertussen kwamen er opeens twee Pieten binnen met heel veel strooigoed. De Pieten deelden ook de prijzen uit. Elke deelnemer kreeg een prachtige medaille. Ook was er voor de kinderen een mooie tas. Er waren speculaaspoppen voor iedereen die geholpen had  bij het Sinterklaastoernooi. De EHBOer, die gelukkig heel weinig te doen had, kreeg een mooie bos bloemen.

We kijken terug op een heel geslaagd en sportief toernooi.

Poultjes

1e prijs Teun Ewout Joris Bibian Ryan Max
2e prijs Sam Mart Sjoerd Bart Tom Hugo
3e prijs Sidney Marijn Thijme Lennard Fay Tom Z.
4e prijs     Tjerk Kayleigh Cas en Mark, Maurtis
5e prijs     Channah      

Lijkt judo jou ook een leuke sport, dan mag je 3 keer vrijblijvend mee komen doen op vrijdagmiddag in Sporthal de Blijk in Nederhorst den Berg. Voor meer informatie mail heddakoning@hotmail.com of bel Anja 0294-254692.

Hedda Koning
Nederhorst den Berg

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen, regen
10 gr.
windkr. 3