WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kritiek op stuk in WWW
's-Graveland, vr 20 november 2009

Simone Kramer heeft kritiek op de manier waarop Joop Glijn in de WieWatWaar van deze week schrijft over de noodkap van de rode beuk bij het gemeentehuis.

ingezonden brief

's-Graveland verliest opnieuw een monumentale boom

"Het is absoluut niet de bedoeling om door bovengenoemd gegeven (opnieuw) emoties en woede op te roepen," :zegt Joop Glijn in de WWW van 18 november jl.

Dat is dus precies wat hij wél doet in de eerste drie kolommen van zijn zoveelste manipulatieve artikel in dit blad. Via een lyrische beschrijving van de betreffende rode beuk komt hij vervolgens op de woorden die hij 8 jaar geleden Thomasvaer(!) of Pieternel in de mond legde, om te eindigen met uitbreiding van dit tekstje waarin hij het woord 'vulgair' verbindt met 'miljonair.'

Wat een geluk dat bedoelde miljonair rijk genoeg is om op de helaas opengevallen plaatsen grotere bomen te zetten dan volgens de herplantplicht zou moeten, zoals twee pagina's verder blijkt. 

Bomen zijn niet voor het eeuwige leven, hoe jammer ook ik dat vind!

Simone Kramer
's-Graveland

Mevrouw Kramer woont tegenover Wolfsbergen (zoals het gemeentehuis, Westerveld, tegenwoordig heet) aan het Noordereinde in 's-Graveland.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
13 gr.
windkr. 4