WIJDEMEERSE WEBKRANT
Zomerfeest Regenboog
Kortenhoef, za 27 juni 2009

Gisteravond vierde basisschool de Regenboog in Kortenhoef het einde van het jaar met een groot feest voor jong en oud.

ingezonden bericht

Zomerfeest op de Regenboog

Afgelopen vrijdagavond vierde basisschool de Regenboog het einde van het jaar met een groot feest voor jong en oud.

Op het schoolplein werden drankjes en hapjes ( door de ouders gemaakt) geserveerd en meester Erik en juf Joyce verzorgden samen een wervelende show.

Het thema was dit jaar: de jongens of de meiden? In een spelshow met 7 verschillende onderdelen namen de jongens en de mannen het op tegen de meisjes en de vrouwen. Wie kon er het beste limbodansen, het publiek vermaken, op een krant dansen, een mummie maken en meezingen met een liedje? Na 6 spelen was de stand, u raadt het al: 3 tegen 3.

Het laatste spel was een estafette met het publiek, waarin zo snel mogelijk voorwerpen uit het publiek moesten worden gehaald. En met een beetje hulp van de vrouwen, wonnen de jongens dat onderdeel. Zij zijn dus de winnaars van het eindfeest van de Regenboog.

Binnen in de school waren nog diverse fotostudio's en zelfs een heuse filmzaal ingericht, waar het afgelopen jaar nog eens nagenoten kon worden. En op het plein werd nog even verder gefeest onder leiding van twee zeer getalenteerde discjockey-vaders! Om even na half tien maakte een regenbui een abrupt einde aan de avond.

Dankzij de inzet van veel mensen was het een zeer geslaagd feest.

Pim de Ruig

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
23 gr.
windkr. 2