WIJDEMEERSE WEBKRANT
Oproep: Bouw Veenstaete!
Kortenhoef, do 30 juli 2009

Bob Colijn sluit zich aan bij de oproep om zo snel mogelijk met de bouw van Veenstaete (Oudergaard) te beginnen.

Dossier Oudergaard

ingezonden brief

Reactie op: Gaat Inovum nog bouwen?

Beste Patrick en redactie, 

Het is werkelijk om te huilen, een jaar lang gebeurt er helemaal niets, toen ik dat artikel in de Krant (= De Telegraaf. red. WWK) las en gisteravond op tv zag, over die bewoners die niet naar hun flatje mogen, moest ik ook meteen denken aan de containers/bunkers hier in Kortenhoef.

Schande dat zoiets kan gebeuren in een welvarend land.

Dat mag dus niet gebeuren in ons dorp! Wat mij betreft mag er direkt na de bouwvak gebouwd gaan worden, dan komt dat heel goed uit, want in de bouw gaat het dramatisch slecht volgens het CBS en andere bronnen.

Dus Inovum en Gemeente Wijdemeren, ga aan de slag en zorg dat de bewoners van Veenstaete volgend jaar in hun nieuwe woning kunnen zitten en wij dan tevens het beroemde Dorpsplein kunnen gaan bouwen.

Dat zou werkelijk fantastisch zijn, dus een oproep aan de nieuwe tijdelijk Burgemeester Mevr. Heerschop. Werk aan de winkel en gelijk een goede indruk achterlaten, want ik lees nog steeds kritiek uit Hilversum. Nu de kans voor allen. Ga bouwen, help werkzoekenden aan werk en laat onze oudceren niet in de kou staan.

Misschien een mooie klus voor bouwbedrijf Schipper? Ze zijn nu toch al bezig met 62 woningen op te knappen en dan kan ook direkt met het Antoniusterrein begonnen worden! Want dat ligt nu ook al twee jaar braak, dit zijn nu juist projekten die in de malaise kunnen helpen om de crisis te bestrijden.

Dus oproep aan alle verantwoordelijken, doe waarvoor je bent ingehuurd en ga eindelijk eens aan de slag!

Steun voor Veenstaete en adhesie voor bovenstaande berichten.

Mvrgr.
Bob J. Colijn en veel succes.
Kortenhoef

bron
ing.. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
20 gr.
windkr. 4