WIJDEMEERSE WEBKRANT
Veilige plek voor Kliko
Wijdemeren, di 22 december 2009

De GAD vraagt de inwoners van de Gooi en Vechtstreek om de minicontainers rond de jaarwisseling op een veilige plek neer te zetten.

persbericht

Minicontainers, glasbakken en textielcontainers rond de jaarwisseling

Om schade door vuurwerk en baldadigheid te voorkomen vraagt de Gewestelijke Afvalstoffen Dienst de inwoners van Gooi en Vechtstreek de minicontainers rond de jaarwisseling op een veilige plek (op eigen terrein) neer te zetten.

Glasbakken

Alle lege flessen en glazen potten waar geen statiegeld op zit kunnen, zonder doppen of kurken, in de glasbak. Er staat altijd wel een glasbak in de buurt, maar rond de jaarwisseling is de kans op volle glasbakken groot. Ook worden er glasbakken uit voorzorg tijdelijk weggehaald. De GAD vraagt u hier rekening mee te houden en uw glas zoveel mogelijk na afloop van de feestdagen naar de glasbak te brengen. Laat de dozen en/of plastic zakken niet liggen bij de glasbak.

Textielcontainers

Rond de jaarwisseling zijn alle textielcontainers in de regio Gooi en Vechtstreek afgesloten. De GAD vraagt u hier rekening mee te houden en uw gebruikte textiel te bewaren tot na de feestdagen of te brengen naar een scheidingsstation.

De GAD bedankt u hartelijk voor uw medewerking gedurende het afgelopen jaar en wenst alle inwoners van de regio Gooi en Vechtreek gezellige feestdagen en een opgeruimd 2010.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
1 gr.
windkr. 2