WIJDEMEERSE WEBKRANT
Tienerdisco 's-Graveland
's-Graveland, di 1 december 2009

Jeugdwerk Wijdemeren en de SV ’s-Graveland organiseren op 12 december samen een disco voor jeugd van 10 t/m 14 jaar.

persbericht

‘Let’s Disco’ bij de SV 's-Graveland

Jeugdwerk Wijdemeren, onderdeel van Versa Welzijn, en de SV ’s-Graveland organiseren samen een disco voor jeugd van 10 t/m 14 jaar.

Nu het jeugdcentrum er niet meer is, heeft de SV ’s-Graveland aangeboden in haar kantine disco’s voor de jeugd te organiseren. De eerste disco was een groot succes en zaterdag 12 december staat de volgende disco op het programma. De Disco staat in het teken van de Winter dus een echte winterparty.

De disco is voor jeugd van 10 t/m 14 jaar en wordt gehouden in de kantine van de SV ’s-Graveland op sportpark Berestein in ’s Graveland. Iedereen uit Kortenhoef, ’s-Graveland, Ankeveen  en heel Wijdemeren is welkom. Wij beginnen om 19.00 uur en de laatste plaat is om 21.00 uur. De kantine wordt voorzien van discolichten en een rookmachine zorgt voor speciale effecten. De DJ zal zorgen voor de juiste muziek, maar je mag natuurlijk ook jouw eigen muziek of MP3 meenemen. De entree voor de avond is 1 euro. Frisdrank is voor 50 cent te koop aan de bar. Neem vriendjes en vriendinnen mee.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met jeugdwerk Wijdemeren – Sjoerd Bouwman – tel: 06-51641259 of e-mail: jeugdwerkwijdemeren@versawelzijn.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
7 gr.
windkr. 2