WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kunst en Cultuur Ankeveen
Ankeveen, za 22 augustus 2009

Op zaterdag 12 september wordt op het marktterrein in Ankeveen een grote kunst- en cultuurmarkt gehouden.

ing. bericht

Grote Kunst- en Cultuurmarkt in Ankeveen

Het duurt nog even, maar wij willen u nu alvast attenderen op het volgende. In navolging van vorig jaar wordt op zaterdag 12 september op het marktterrein in Ankeveen een grote kunst- en cultuurmarkt gehouden.

Vorig jaar waren hiervoor vooral lokale kunstenaars benaderd, waardoor deze markt vrij bescheiden van opzet bleef. Aanwezig waren toen een 10-tal beeldhouwrs, kunstschilders en keramisten.

Tijdens deze markt bleek al snel dat veel meer, vooral ook regionale, kunstenaars graag zouden meedoen aan deze unieke markt.
Bruisend Ankeveen heeft dit signaal opgepakt en is eigenlijk direct al aan de slag gegaan met het organiseren van deze markt voor 2009.

Op 12 september is het dan zover, en beleeft deze kunst- en cultuurmarkt zijn 2e editie. Er zal een groot gevarieerd aanbod zijn van ruim 30 deelnemers. U kunt aantreffen schilders, keramisten, beeldhouwers. Daarnaast een edelsmid, houtbewerker, tekenaar, fotograaf, textiele vormgeving, aboriginal kunst, en iemand die werkt met rubber en oude banden.

De markttijden zijn wat uitgebreid; de markt zal duren van 08.00 tot 15.00 uur. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid  aanwezig.

Namens Bruisend Ankeveen,
Jan van Ingen

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
24 gr.
windkr. 2