WIJDEMEERSE WEBKRANT
Brocantemarkt Ankeveen
Ankeveen, vr 7 augustus 2009

Het nieuwe marktseizoen in Ankeveen begint meteen al goed met een grote Brocantemarkt die wordt gehouden op zaterdag 22 augustus.

ingezonden bericht

Grote Brocantemarkt in Ankeveen

Het nieuwe marktseizoen in Ankeveen begint meteen al goed met een grote Brocantemarkt die wordt gehouden op zaterdag 22 augustus.

Er zijn al heel wat brocanteurs die hebben aangekondigd aan deze markt te willen deelnemen, maar toch is het nog mogelijk een kraam te huren. Het is nu of nooit; dit is de laatste Brocantemarkt die dit jaar in Ankeveen wordt gehouden! Natuurlijk zijn op 22 augustus ook de vaste wekelijkse kooplui op de markt aanwezig.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen rustig te snuffelen tussen de leuke spulletjes die worden aangeboden is de openingstijd van de markt verlengd. Op 22 augustus duurt de markt van 8 uur 's ochtends tot 3 uur 's middags. En om te bevorderen dat de oude schemerlamp, het nostalgische hobbelpaard of het nachtkastje uit oma's tijd makkelijk met de met de auto naar huis kan worden gebracht, is het op deze dag toegestaan te parkeren op het Stichts End tot 16.30 uur. Waar en hoe staat dan aangegeven met borden.

Kraam voor een krats

Brocanteverkopers die nog een kraam willen reserveren kunnen dat doen via Tiny Beemsterboer, e-mail ( tinybeem at gmail.com) of telefonisch 035-656 1507. Een kraam huur je de hele dag voor 25 euro: dat is een kraam voor een krats!

Overigens gaat de Ankeveense markt al een week eerder weer open voor de gewone boodschappen. Op 15 augustus staan de vaste marktkooplui weer op hun stek en kunnen Ankeveners en andere bezoekers napraten over de vakantie in de vaste koffiehoek.

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
28 gr.
windkr. 2