WIJDEMEERSE WEBKRANT
Storing. Geen Vakantie :-)
Kortenhoef, di 30 september 2008

De WWK redactie is niet op vakantie. Wij zijn getroffen door een ADSL storing.

Van diverse kanten kregen wij, begeleid van licht verwijtende blikken, de vraag of wij AL WEER met vakantie zijn, omdat de berichtgeving stokt. Wij kunnen u geruststellen. We zijn NIET op vakantie.

ADSL Storing

Maar er is wat anders. Wij zijn overgestapt van ADSL provider. De belofte was dat wij hooguit een kwartier zonder verbinding zouden zitten. Maar, zoals dat altijd in telecomland gaat, dat viel even tegen. De lijn ging er op het afgesproken tijdstip af. Prima. Maar hij bleef eraf. En het is maar afwachten wanneer dit vuiltje zal zijn weggewerkt.

De hele middag bellen met call centra, wachten, wachten, wachten en dan contact. Erop uit gestuurd om het modem te voorzien van nieuwe softeware, het modem te ontkoppelen en op je kop direct aan de binnenkomende lijn te hangen. Het mocht allemaal niet baten. Het probleem zit in de centrale was de eindconclusie. (Dat wist ik al, want acht jaar lang functioneerde alles. Tot gisteren.)

Piep, kras

Dit berichtje persen wij door een ouderwets kieslijntje. Piiep, piep, kras, piep, verbinding! 40 Kb! Tergend langzaam worden de bestanden ge-upload. Foto's vergeten we maar even. Dat duurt te lang.

En nu maar wachten op de monteur die in de centrale zijn kunstje gedaan heeft en ons weer in staat stelt om u te voozien van het hete nieuws en uw email te beantwoorden.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
forse buien
16 gr.
windkr. 4