WIJDEMEERSE WEBKRANT
Sponsorloop Regenboog
Kortenhoef, zo 21 september 2008

Het project sport en beweging van de basisschool De Regenboog werd vrijdag afgesloten met een sponsorloop. De opbrengst is voor nieuwe speeltoestellen op het schoolplein.

De sponsorloop voor alle leerlingen was gepland voor vrijdag 12 september, maar kon toen niet doorgaan in verband met het slechte weer. Nu was het nog wel wat frisjes, maar het magere zonnetje maakte toch dat iedereen er veel zin in had. De kinderen niet in het minst.

En warmer was ook echt niet nodig, want hoe meer rondjes er rond de school waren gelopen, hoe meer kledingstukken er werden uitgetrokken. Razend enthousiast waren de kinderen.

Overal hoorde je ´klagende´ ouders en grootouders. Een enkeling had een vast bedrag toegezegd, de rest betaalde per gelopen rondje. En dat waren er dus veel meer dan men bij de inschrijving had ingeschat! Trots showden de kinderen bij het passeren van hun supporters de strepen op hun arm. Één streep voor ieder rondje, en dat werden er heel veel. Hoeveel de totaalopbrengst zal zijn horen we volgende week. De foto-impressie is van uw meelopende opa en fotoredacteur.


Opa Douwe van Essen loopt aan de hand van kleindochter Elisha.

Een compleet fotoalbum vindt u hier.

bron
WWK
foto
Douwe v. Essen
auteur
Douwe v. Essen
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
18 gr.
windkr. 2