WIJDEMEERSE WEBKRANT
Tweede Wijdemeerse Wandeltocht
Ankeveen, vr 19 september 2008

Op 5 oktober organiseert All Directions de Tweede Wijdemeerse Wandeltocht in Ankeveen. Individuele wandelaars en groepen kunnen 6, 12 of 25 km wandelen.

persbericht

WANDEL MEE !!!
met de tweede Wijdemeerse Wandeltocht

Niet zingen, niet voetballen, niet leren, niet kletsen met de buren of waar je normaal ook mee bezig bent, maar gewoon eens gezellig met elkaar 'aan de wandel' op 5 oktober in Ankeveen.

Het koor All Directions! uit Ankeveen organiseert voor de tweede keer de Wijdemeerse Wandeltocht. Als vereniging willen wij niet alleen indivuduele lopers maar ook andere verenigingen en scholen uitnodigen om met ons mee te wandelen door het mooie Wijdemeren. U kunt natuurlijk ook met uw straat mee doen! Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij een extra voordelig tarief.

Ook dit jaar zijn er 3 wandelroutes uitgezet van 6, 12 en 25 kilometer . Iedereen kan dus meedoen: van de kleine stapper tot de ervaren wandelaar. De routes gaan over verharde en onverharde paden door de prachtige natuurgebieden waarom onze dorpen zo bekend staan. We hebben geheel nieuwe routes uitgezet en u komt vast door gebieden waar u normaal niet zo snel zult komen!

De verschillende routes zijn met pijlen aangegeven maar u krijgt ook een uitgewerkte route op schrift mee. Bovendien ontvangt u na afloop een herinnering.

Voor de routes van 12 en 25 kilometer is onderweg één verfrissingspost opgenomen waar frisdrank/koffie te koop is, maar omdat de route grotendeels door 'buitengebied' gaat, wordt aangeraden zelf ook wat eten/drinken mee te nemen voor onderweg. Ter afsluiting wacht natuurlijk de uitstekende bar en keuken van 't Wapen van Ankeveen!

Wandel mee: alleen of met z'n twee, met je club, je school of je straat.

5 oktober 2008

Start 't Wapen van Ankeveen, Stichts End 41 te Ankeveen
Tijden:

  • 25 km . tussen 10.00 en 11.00 uur
  • 12 km . tussen 10.00 en 12.00 uur
  • 6 km . tussen 10.00 en 13.00 uur

Uiterlijk 17.00 uur dient u weer bij het startpunt terug te zijn

Kosten: De kosten voor deelname bedragen € 5,-- per persoon. Kinderen tot 12 jaar en 65+-ers betalen € 3,--. Voor groepen vanaf 10 personen is het tarief € 2,50 per persoon

Voor aanmelden en meer informatie:

Caroline Breitsma - tel. 0294-254755 of alldirections at live.nl

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
helder
17 gr.
windkr. 3