WIJDEMEERSE WEBKRANT
Loosdrecht-Breukelen 1-1
Loosdrecht, di 11 november 2008

Afgelopen zaterdag kreeg de SV Loosdrecht Breukelen op bezoek. De wedstrijd eindigde in een eindstand 1.1.

ingezonden bericht

Loosdrecht - Breukelen onbeslist (1-1)

Na het dramatische verlies een week terug tegen de tegenstander die dit weekend Eemnes niet kon bedwingen kwam deze zaterdag het sterk geachte Breukelen op bezoek.

Een ploeg met veel individuele kwaliteit maar die als eenheid nog niet echt zijn draai heeft gevonden in deze afdeling. Maar Loosdrecht was gewaarschuwd en likte dus nog zijn wonden. Kende gedurende de voorbije week tal van blessures wat ook zeker niet bijdroeg aan het nodige zelfvertrouwen. En dat kwam terug in de wedstrijd. Loosdrecht toonde zich niet overtuigd en nadat de opponent ook een kwartiertje de kat uit de boom had gekeken kwam het los. Breukelen combineerde en Loosdrecht moest achteruit en had de grootste moeite het doel schoon te houden.

Een redding van de goalie van Loosdrecht en vanuit een vrije schietkans gemiste bal voorkwamen dat Loosdrecht achter kwam. De tweede helft een ander Loosdrecht dat na verloop van tijd de geest weer te pakken leek te krijgen. De schroom van zich afgooide en met meer vertrouwen in een goede balans Breukelen bestreed. En ook kansen en zelfs een goal volgde via Jeroen Out die het huiverige optreden van de keeper van Breukelen met de rug genadeloos afstrafte. Kansen bleven komen, Johan Krottje vrij voor de keeper, twee kopballen waarvan er één voor de goal langs ging en er één op de paal belandde, een vrije doortocht van Jeroen Out die ook niet tot goal werd gepromoveerd en zo bleef de marge minimaal.

Het missen van de kansen koste Loosdrecht de kop want de goal volgde aan de kant van Breukelen, slechts zeven minuten voor tijd. En niet veel later leek Loosdrecht ook nog te gaan verliezen toen Breukelen opnieuw scoorde maar de attent vlaggende grensrechter constateerde buitenspel. Al met al een resultaat waar beide kampen mee konden leven, zeker toen bleek dat de koploper ook nog eens verloren had.

Volgende week alweer de negende wedstrijd en wel uit tegen SVL, promovendus en nieuwe koploper van de tweede klasse B. En mocht er iemand twijfelen aan de objectiviteit van de verslaggeving dan heeft die het mis.

Roland Wiegmans
Loosdrecht

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
10 gr.
windkr. 4