WIJDEMEERSE WEBKRANT
SV: Kip broedt nog
's-Graveland, do 8 mei 2008

Ab Krook (DBL) vroeg naar de voortgang in de bemiddelingspoging over de kleedruimte van de SV 's-Graveland. De kip broedt nog.

Nog een week

Uiterlijk half mei, over een week, zal de gemeente met de SV 's-Graveland overeenstemming bereikt hebben over de nieuwbouw van de kleedruimte. Dat zegde wethouder Wim Lorjé op 18 april toe tijdens de raadsvergadering. Hij wilde op dat moment de bemiddelingspoging door Niek Steenvoorden en Bert Klein niet doorkruisen onder het motto "een broedende kip moet je niet storen".

Geen stenen eieren


Fractieassistent Ab Krook (DBL)

In de commissievergadering van afgelopen dinsdag informeerde Ab Krook (DBL) naar de voortgang van de bemiddelingspoging. Wethouder Lia Moote antwoordde dat de gemeente een goed voorstel aan de SV heeft gedaan, waar de SV spoedig op zal reageren. Voortbordurend op de "broedende kip" beeldspraak, verklaarde zij dat er niet wordt gebroed op stenen eieren.

Geruststellend

Voor PvdA raadslid Ben Steenvoorden moet dat een geruststellende gedachte zijn. Hij raadde tijdens de raad aan om eens onder de kip te kijken of daar wel echt een ei lag, omdat het beestje al jaren zonder succes zit te broeden.

Dossier SV s-Graveland

bron
G&E
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
24 gr.
windkr. 2