WIJDEMEERSE WEBKRANT
Nieuwe Start De Dobber
Kortenhoef, vr 4 januari 2008

In de WieWatWaar van gisteren stond een groot interview van Herman Stuijver met de nieuwe exploitanten van De Dobber in Kortenhoef.

Dick en Gerda Bergman uit Nederhorst den Berg staan te glunderen op de foto op de voorpagina van de WWW. "Wij zien het als een tweede kans voor De Dobber en hopen dat veel inwoners weer de weg naar het dorpshuis weten te vinden." Dick en Gerda Bergman exploiteerden eerder Het Jaagpad en De Herberg in Nederhorst den Berg.

Tevreden

Alle partijen zeggen achteraf tevreden te zijn met de manier waarop de overgang van de oude exploitanten, Hans Peet en zijn vrouw, naar de nieuwe exploitanten is afgehandeld. Ook wethouder Wim Lorjé bevestigt dat de problemen met Peet over huurachterstand en exploitatieachterstand naar wens zijn geregeld. De nieuwe exploitanten krijgen de nieuwe keuken en de vloerbedekking (€ 22.400) waarover al jaren wordt gesproken. Met deze overgang hopen Bergman en zijn vrouw met De Dobber een frisse nieuwe start te maken na een aantal problematische jaren.

Vriendelijk tarief

De Dobber zal in de toekomst open zijn vanaf 13.00 tot onbepaalde tijd, afhankelijk van hoe gezellig het is. Dick Bergman wil de boer op om te proberen klanten en verenigingen terug te krijgen naar De Dobber. Daarbij blijft de afspraak met de gemeente intact dat voor lokale verenigingen een vriendelijk tarief gehanteerd moet worden, dat voor verenigingen is op te brengen. Dick Bergman wil intensief met de verenigingen overleggen om samen te bekijken wat haalbaar is.

De Dobber heeft ook een website blijkt uit het artikel in de WWW. (In het domeinregister is te zien dat de laatste wijziging dateert van gisteren.)

Dossier De Dobber

bron
WWW
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
4 gr.
windkr. 4