WIJDEMEERSE WEBKRANT
Albert Heijn Kerstpakket
Kortenhoef, ma 22 december 2008

Vanmiddag om vier uur kwam er een gemengd gezelschap bij elkaar in Albert Heijn in Kortenhoef. Er werden kerstpakketten uitgereikt.

De afgelopen tijd konden klanten (aanbrengers) van Albert Heijn andere klanten (ontvangers) nomineren voor een kerstpakket. De bedoeling was om mensen die het in de voorbije periode moeilijk hebben gehad een hart onder de riem te steken. Uit de genomineerden werden zes winnaars getrokken. Om vier uur verzamelden de aanbrengers en de ontvangers zich in het Albert Heijn filiaal. Waar de aanbrenger een kerstpakket kon overhandigen aan de blije ontvanger.

Eén aanbrenger- en ontvangerspaar koos er voor om niet in de publiciteit te treden. De overige vijf waren (eerst de aanbrenger, gevolgd door de ontavnger):

  • Lars Hagen voor Joyce Veldman
  • De Heer en Mevr. Pot voor Mevr. van Voorst
  • Mevr. Brouwer voor Mevr. Schaufeli
  • Mevr. van Rijn voor Mevr. van Rooy
  • Mevr. Abrahamse voor de Heer Abrahamse

In de maatschappij

Het uitreiken van de pakketten was onderdeel van een landelijke actie van Albert Heijn. In zijn speech benadrukte AH eigenaar Peter Landwaart dat hij op deze manier zijn steentje aan de gemeenschapszin en saamhorigheid in Kortenhoef wil bijdragen. "AH staat midden in de maatschappij en neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid zeer serieus." :aldus Landwaart.

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
10 gr.
windkr. 2