WIJDEMEERSE WEBKRANT
Vijftig euro voor Kerst
Wijdemeren, ma 8 december 2008

Als u een laag inkomen heeft en deze maand moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen, dan biedt de gemeente mogelijk wat verlichting.

persbericht

Laag inkomen? Ontvang 50 euro!

Heeft u een laag inkomen? Kijk dan op www.50eurovoorminima.nl of u recht heeft op een extra eindejaarsuitkering van 50 euro netto. U kunt ook op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur bellen met Sociale Zaken: (035) 65 59 595.

December is een dure maand. Iets extra's kunt u vast wel gebruiken. Zeker als u een bijstandsuitkering heeft, of een inkomen tot 120 % van de bijstandsnorm. Dan komt u in aanmerking voor een gift van vijftig euro. Deze gift heeft geen invloed op uitkeringen en toeslagen. U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan!

Automatisch gestort

Als u het afgelopen jaar geld heeft ontvangen van Sociale Zaken hoeft u niets te doen. U krijgt de eindejaarsuitkering automatisch op uw rekening gestort.

Hoe aanvragen?

Moet u rondkomen van het minimum? Krijgt u geen bijstandsuitkering en maakt u nog geen gebruik van de regelingen die de gemeente heeft voor mensen met een laag inkomen? Surf naar www.50eurovoorminima.nl en kijk of u in aanmerking komt. Het aanvraagformulier staat op www.wijdemeren.nl. Zoek op: vijftig euro voor minima. Geen internet? Bel dan op een werkdag tussen 9.00 en 10.00 uur met Sociale Zaken: (035) 65 59 595.

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
4 gr.
windkr. 2