WIJDEMEERSE WEBKRANT
Christmas Carols in Kortenhoef
Kortenhoef, zo 7 december 2008

Op zaterdagmiddag 20 december zal het koor What Sweeter Music Christmas Carols komen zingen in het Oude Kerkje in Kortenhoef.

persbericht

Oecumenische Streekgemeente Kortenhoef
Kerstconcert op zaterdagmiddag 20 december

Evenals vorig jaar zal het koor “What Sweeter Music” uit Amsterdam  als gast van de Oecumenische Streekgemeente Christmas Carols ten gehore brengen in het Oude Kerkje aan de Kortenhoefsedijk in Kortenhoef.

“ What Sweeter Music”  is ontstaan uit het koor van de Westerkerk uit Amsterdam en verzorgt op verzoek sinds 1999 kerstrecitals in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. Inmiddels zingt het koor niet alleen in die bibliotheek, maar treedt op meerdere plaatsen in Noord-Holland op. Zo zijn ze op 13 december te horen in de Hervormde Kerk van Wognum, op 20 december in Kortenhoef en traditiegetrouw : zondag 21 december in de Openbare Bilbliotheek , Oosterdokskade Amsterdam.

Vorig jaar trad  “What Sweeter Music”  ( toen nog onder de naam Westerkerstkoor) voor het eerst  op in Kortenhoef. Wij prijzen ons gelukkig, dat deze prachtig zingende koorgroep opnieuw naar het Oude Kerkje wil komen.

“What Sweeter Music”bestaat uit de volgende zangers:

Saskia Eelman en Helène Sanders,  sopraan
Toos de Wit en  Ellen de Wit, alt
Ronald Jager en  Gerard ter Heijne, tenor
Teun Nijst en Gerard Witte bas.
Begeleiding op orgel en piano : Jos Smits.

Zij zullen in de Kerstnachtdienst op 24 december eveneens acte de présence geven in de dienst waarin Jacobine Geel voorgaat.

Aanvangstijden:  zaterdagmiddag  20 december, 16.00 uur
Kerstavond: 22.00 uur. 
Toegang:  vrij

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
9 gr.
windkr. 2