WIJDEMEERSE WEBKRANT
Yoga Training
Nederhorst den Berg , ma 18 augustus 2008

Prisma uit Nederhorst den Berg start op 1 september een training Integrale Yoga/ Mind-body-balance.

ingezonden bericht

Prisma Coaching Nederhorst den Berg

Integrale Yoga / Mind-Body-Balance - Energiemanagement

Op een dag gaat een professor op bezoek bij een wijze zenmeester. De wijze zenmeester ziet meteen dat de professor vastgeroeste gewoonten heeft en wil hem een lesje leren. De meester pakt de theepot en begint het kopje vol te schenken dat de professor hem toesteekt. Hij vult het tot over de rand en schenkt door, terwijl hij rustig blijft kijken hoe de thee eerst op het schoteltje stroomt en daarna op de tafel en de vloer. "Meester!" roept de professor verbijsterd. "Ziet u niet dat mijn kopje al vol is? Er kan niet meer thee bij!" "Zo is het ook met je hoofd", antwoordt de meester. "Als je ruimte wilt maken voor nieuwe ideeën, moet je eerst alle oude ideeën die je geest blokkeren, uit je hoofd bannen."

Bovenstaand verhaaltje illustreert hoe je met dit nieuwe yogablok en bijbehorend gratis werkboek kunt omgaan en hoe je je eigen kopje dat tot de rand toe is gevuld met ideeën, opnieuw kunt indelen. Het is moeilijk om dingen overboord te zetten die je 'altijd op die manier hebt gedaan' en het erop te wagen iets nieuws te bedenken en te proberen.We raden je aan je hiervoor open te stellen, als je je leven een gunstige wending wilt laten nemen!

Thema nieuw blok: Energiemanagement :  * Relatie hersenhelftdominantie en energie * Balans creëren tussen linker- en rechterhersenhelft, je denken en voelen, yang en yin * Van innerlijke conflicten naar geïntegreerde hersenhelften en harmonie * Energiemanagement en herkennen valkuilen.

Energie en vitaliteit - waar haal je de energie vandaan?

Heb je moeite met: - Dag in, dag uit acht tot tien uur werkelijk productief en creatief te werken? - 's Avonds meer doen dan uitgeput op de bank neerploffen en naar zinloze soaps op tv te kijken? - In je vrije tijd nieuwe interesses en activiteiten ontwikkelen? - Sporten of een andere lichamelijke activiteit ondernemen? - Het weekend ontspannen doorbrengen met familie en vrienden? We gaan je leren om in contact te komen met het ongelimiteerd potentieel dat leidt tot verhoogde creativiteit en een overvloed aan energie!

Gedachten worden dingen..

Wist je dat elke gedachte een frequentie heeft? Alles om ons heen is energie, trillend op een bepaalde frequentie. Wist je dat je volgens de 'Universele Wetten van aantrekkingskracht' aantrekt waar je aan denkt? Wist je dat elk mens gemiddeld 60.000 gedachten per dag heeft en dat de meeste mensen denken aan wat ze niet willen en daarom hetgene aantrekken wat ze nu juist niet in hun leven willen? Einstein stelde in zijn relativiteitstheorie al vast dat de mens realiseert wat hij eerder dacht.! Alle verandering begint bij bewustwording! We gaan je leren hoe je gedachten je leven en welzijn positief kunnen beïnvloeden!

INTEGRALE YOGA / MIND-BODY-BALANCE gaat verder waar andere yoga ophoudt!

Deze training verbetert de kwaliteit van je leven! Je leert ontspannen, beter omgaan met stress, je gezondheid neemt toe, je krijgt meer plezier in alles wat je doet, je voelt vitaliteit en levenskracht stromen, je durft in vrijheid jezelf te zijn zonder angst voor afwijzing, je leert aanwezig te zijn in het hier en nu in plaats van gevangen te zitten in het verleden of de toekomst. De lessen zijn erop gericht je zelfhelend vermogen te stimuleren en jezelf te ontwikkelen op fysiek, emotioneel, mentaal, en spiritueel niveau. Integrale Yoga / Mind-Body-Balance staat voor totaliteit en synthese van verschillende yogarichtingen en integratie van therapeutische aspecten. Dit vormt de perfecte balans tussen ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, lichaamshoudingen, meridiaanstimulatie, chakrabalancing, zelfreflectie, visualisatie en meditatie.

Locatie / Tijd / Investering

Maandag (start 01/09) en woensdagavond (start 03/09) van 19.25 - 20.55 uur en van 21.00 - 22.30 uur; gezondheidscentrum, Voorstraat 34, Ned.d.Berg. Investering in jezelf: € 105, - per blok van 7 lessen van 1½ uur incl. werkboek. De blokken vormen een continue proces. Gemiste lessen kunnen op een andere locatie (Breukelen, Hilversum, Uithoorn) worden ingehaald. Neem contact op met PRISMA: Marc Henzen / Annemarie Masselman, Tel: 0294-253104 / 06-50616013 / 06-41814252, info at prismacoaching.nl, www.prismacoaching.nl

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
20 gr.
windkr. 3