WIJDEMEERSE WEBKRANT
Neus aan Neus
's-Graveland, wo 26 september 2007

De echtgenote van Huib Langemaat deed er ruim een half uur over om van de Smidsbrug naar haar huis op het Noordereinde te komen.

Het is een ingezonden bericht van ruim een week geleden, vanwege de vakantie van de WWK. Wij willen u het toch niet onthouden.

ingezonden bericht

17 september 2007

Sinds vandaag werkt men aan het vervangen/verbeteren van de nutsvoorzieningen aan het Noordereinde. Dat dit verkeershinder op zou leveren wat al bekendgemaakt op de mooie gele borden. Maar dat het zo amateuristisch aangepakt zou worden had ik nooit gedacht.

Op de kruising met de Herenweg zijn verkeerslichten geplaatst die het verkeer op het Noordereinde regelen. Alleen is men vergeten dat de Herenweg hier ook op uitkomt. Komende van de Herenweg is er geen verkeerslicht. Wanneer er geen verkeer aankomt en men achteloos linksaf het Noordereinde opdraait kom je op een weg met 1 rijstrook waar, als je pech hebt, ook het verkeer net op gang komt dat vanaf het bezoekerscentrum groen licht heeft gekregen.

Dan sta je dus neus aan neus met je tegenligger. Wie bedenkt zo iets? Mij vrouw belde om 17.50 uur dat ze bij de Smidsbrug was. Precies 35 minuten later stond ze voor onze deur op het Noordereinde.

Ik hoop dat iemand morgen het licht ziet en iets aan deze situatie doet.

Huib Langemaat
's-Graveland

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt, regen
13 gr.
windkr. 4