WIJDEMEERSE WEBKRANT
Loten voor VV Nederhorst
Nederhorst den Berg , zo 9 september 2007

Vanaf zaterdag 15 september a.s. gaan alle jeugdvoetballers van de VV Nederhorst proberen om zoveel mogelijk Grote Clubactie loten te verkopen.

persbericht

Voetbal Vereniging Nederhorst

Vanaf zaterdag 15 september a.s. gaan al onze jeugdvoetballers van dwergen tot A junioren weer proberen om zoveel mogelijk Grote Clubactie loten te verkopen.

De prijs per lot bedraagt € 2,50 hiervan komt maar liefst € 2,00 ten goede aan onze club. We doen daar leuke dingen mee, zoals bijvoorbeeld het vieren van sinterklaas voor de jongste leden, deelname aan een internationaal toernooi voor de oudere jeugd en het organiseren van ons eigen jeugd-toernooi met feestavond voor iedereen aan het einde van het seizoen.

Elk jeugdlid dat minimaal 5 loten heeft verkocht, doet mee aan een verloting van enkele leuke prijzen. Verder zijn er voor de 3 beste lotenverkopers uit de A/B/C/D categorie en de 3 beste loten-verkopers uit de E/F/dwergen categorie ook nog eens mooie prijzen te winnen.

In beide categorieën:

  • 1 e prijs : officieel voetbalshirt van je favoriete voetbalclub
  • 2 e prijs: een voetbaltas
  • 3 e prijs: een leren voetbal

Steunt u alstublieft onze club door het kopen van loten bij een van onze jeugdleden. Wilt u loten kopen, maar heeft u niemand aan de deur gehad, belt u dan met 0294-252250 of 0294-252359 en wij zorgen er voor dat er alsnog een jeugdlid bij u langs komt.

Namens het jeugdbestuur van VV Nederhorst alvast bedankt voor uw ondersteuning.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
19 gr.
windkr. 2