WIJDEMEERSE WEBKRANT
Schaakseizoen begint
Kortenhoef, zo 2 september 2007

Het nieuwe schaakseizoen voor SV 's Graveland begint weer. Op 6 september om 20.00 uur is in de Matrijs in Kortenhoef het begin.

ingezonden bericht

ZET DE STUKKEN MAAR OP, DRUK DE KLOK MAAR IN

Het nieuwe schaakseizoen voor SV 's Graveland begint weer. Op 6 september om 20.00 uur wordt in de Matrijs begonnen met de ledenvergadering, waarna nog even vrijblijvend geschaakt kan worden.

Vanaf 13 september moet ieder weer scherp zijn want de degens worden dan weer serieus gekruist boven de 64 velden. Niet alleen onderling tegen elkaar, maar ook weer in de 4- en 8-tallencompetitie van de regionale bond. Zal het dit jaar lukken om te promoveren met één van beide of misschien wel allebei de teams? Zal Patrick Kreuning er in slagen zijn titel te prolongeren, of kunnen respectievelijk Floris van Doorn, Peter Cornelissen, Martijn Jager, John Reichart of John Boeschoten zijn titel belagen? Of zal Henk Schoenmaker, de onttroonde maar moeilijk te overwinnen kampioen de titel terug eisen? Wie weet komt er wel een nieuw lid die er fluitend met de titel van door gaat. Kortom, het wordt weer een spannend jaar, mede doordat de niveauverschillen onderling slinken. Dat belooft weer boeiend en spectaculair schaakwerk.

Mooie combinaties, afgewisseld door geniale zetten, een zet die in eens een partij kan doen kantelen, regelrechte blunders komen ook nog wel af en toe voor, het hoort er allemaal bij. Topsport van de bovenste plank, ieder op zijn eigen wijze en - niveau.

Mocht u ook deze edele denksport willen komen beoefenen, u bent elke donderdag vanaf 20.00 uur weer welkom in de Matrijs. En als de donderdag u niet uitkomt dan kunt u altijd contact opnemen met Patrick Kreuning, hij weet veel van andere verenigingen in de regio.

Kijk eens op onze website: http://home.deds.nl/~svgraveland/ . Voor info kunt u ook 's avonds bellen met Patrick: 06-18037278.

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
20 gr.
windkr. 4