WIJDEMEERSE WEBKRANT
Schakers: Nieuwe competitie
Kortenhoef, di 16 oktober 2007

De indeling van het nieuwe schaakseizoen voor de regionale bond is afgelopen week bekend gemaakt.

persbericht

Schakers maken zich op voor competitie

De indeling van het nieuwe schaakseizoen voor de regionale bond is afgelopen week bekend gemaakt.

In het team spelen Patrick Kreuning, Henk Schoenmaker, John van der Klein, Peter Cornelissen, Floris van Doorn, Henk Passenier*, John Reichart, Martijn Jager*, Jan Andriessen*, Herman van Eekeren* en John Boeschoten*. Ook Joop Selders die dit jaar in 's Graveland is komen schaken is welkom in het team. De mensen met een sterretje achter hun naam hebben zich afgelopen jaar geen plaatsje bij dee bovenste 6 weten te verwerven en zijn derhalve invaller voor de laatste 2 plaatsen en voor als een van de andere 6 eens niet kan.

Loting gunstig

De loting is gunstig, alleen een wedstrijd in de Bilt is wat verder, maar van de 7 wedstrijden spelen we er vier thuis en de andere twee uitwedstrijden zijn redelijk dichtbij. Op 15 november komt Woerden 4 op bezoek, een team waar we afgelopen jaar gelijk speelden in een uitwedstrijd. 13 december komt Zeist 4 op bezoek, ook daar speelden we afgelopen april gelijk tegen, dus weer een zware match. 25 januari reizen we dan af naar de Bilt, ook een grote club met een sterke basis. 14 februari komt Oud-Zuylen 5 op bezoek, doorgaans ook een interessante en spannende strijd welke we vorig jaar nipt wonnen. 3 maart reizen we af naar V&O 2 te Loenen, meestal hebben we daar wel een goed resultaat.

Op 27 maart komt het altijd weer lastige Denk en Zet 2 op bezoek en 15 april reizen we tenslotte af voor onze jaarlijkse derby tegen de Pion Voga die onlangs voor de 6e of 7e keer in 15 jaar van lokatie zijn veranderd. In de interne competitie is ook al e.e.a. gebeurd, zo won Herman van Eekeren afgelopen donderdag van Patrick Kreuning, Martijn Jager die van Patrick Verloor won weer van Henk Schoenmaker, Floris van Doorn wist remise te houden tegen Joop Selders, John Boeschoten won van zijn vader Sieg, er is niemand die na 5 ronden nog geen punten heeft verloren, dus alles is weer mogelijk dit jaar.

Zin in schaken?

Heeft u ook zin in schaken? Meld u dan even van te voren aan, dan houden wij een tegenstander voor u vrij. Vooraf aanmelden kan via Patrick Kreuning, 06-18037278 (vanaf 26-10 wordt dit een nieuw nr: 035-8795195). Hij kan u ook meer vertellen over de schaakvereniging. Uiteraard kunt u ook altijd op onze website terecht: Http://home.deds.nl/~svgraveland . Of loopt u anders eens binnen in de Matrijs op donderdagavond tussen 20.00 en 00.00 uur, de koffie staat dan klaar.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
16 gr.
windkr. 4