WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kerkenveiling 20 oktober
Kortenhoef, wo 10 oktober 2007

Op zaterdag 20 oktober aanstaande is er in Kortenhoef de jaarlijkse kerkenveiling, dit jaar voor scouting vereniging Klaas Toxopeus.

ingezonden bericht

Kerkenveiling

Op zaterdag 20 oktober aanstaande is er in Kortenhoef de jaarlijkse kerkenveiling. Dit jaar heeft scouting vereniging Klaas Toxopeus de mogelijkheid dingen te laten veilen.

Op deze manier hoopt de scouting vereniging geld op te halen voor de inrichting van hun nieuwe gebouw. De veiling begint om 20.00 uur en vooraf wordt men ontvangen met koffie en een plak cake. Daarna kan men rustig de te veilen stukken bekijken.

Rijp en groen

Bij deze kerkenveiling worden diensten aangeboden uiteenlopend van een avond oppassen tot tuinonderhoud. Er is de mogelijkheid om te bieden op een dag meevaren op het IJsselmeer met een zeilschip. Er worden natuurlijk spullen aangeboden zoals een levensmiddelen pakket of een echt schilderij van Maria Klein. Tevens probeert de scouting vereniging zoveel mogelijk oud-leden uit te nodigen van Dag Hammarskjold en Sint Michael. Deze mensen zijn 20 jaar geleden al druk bezig geweest met geld inzamelen voor de nieuwbouw. De vereniging is dus al 20 jaar bezig met een nieuw gebouw en nu is het zover. Kortom de moeite waard om te komen kijken.

Waar

De kerkenveiling zal plaatsvinden in de Antonius school Zuidsingel 50, naast Sporthal de Fuik in Kortenhoef. De zaal is om 19:00 open en dan kan om 20:00 de veiling beginnen.

Mark Bedet
Kortenhoef

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
16 gr.
windkr. 2