WIJDEMEERSE WEBKRANT
Loosdrecht wint: 5-0
Loosdrecht, zo 11 november 2007

Loosdrecht heeft afgelopen zaterdag op zeer overtuigende wijze zijn thuiswedstrijd tegen CJVV weten te winnen. Het werd maar liefst 5-0.

ingezonden bericht

Loosdrecht op drift

Loosdrecht heeft afgelopen zaterdag op zeer overtuigende wijze zijn thuiswedstrijd tegen CJVV weten te winnen. Het werd maar liefst 5-0 waarmee de ploeg de tweede grote overwinning op rij boekte. En daarmee lijkt de ploeg eindelijk los te zijn gekomen.

Na een kwartier voetbal was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Door een vroege kopgoal via Johan Krottje uit een standaardsituatie en een goal van Mitchel Frederici na een kwartier was er al een 2-0 voorsprong. En als je zag hoe goed en scherp elke speler die deze middag was opgesteld in de wedstrijd zat dan wist je dat het niet meer fout kon gaan. Moet gezegd worden dat CJVV na twee wissels iets beter in de wedstrijd kwam en Loosdrecht gedurende een kwartiertje wat onder druk zette, gevaarlijk werd het echter allerminst buiten een vrije trap die een prooi werd voor de goalie van Loosdrecht. En toen vlak na rust de definitieve nekslag werd toegediend via wederom Mitchel Frederici was de vraag enkel hoe hoog de score zou gaan oplopen.

En de score liep op, gedoceerd werd de aanval gekozen zonder de verdediging stellingen te verwaarlozen. Een tegengoal op deze middag zou zelfs een smetje zijn, de nul moest worden gehouden. Uiteindelijk werd de score 5-0. De vijfde op naam van Kevin maar de vierde was werkelijk de mooiste goal en volgens mij ook zeker het mooiste voetbalmoment. Nadat Marco Berkenbosch, Mitchel Frederici inspeelde kreeg deze op schitterende wijze ogenschijnlijk achteloos de bal weer voor zijn voeten om de bal in de verre hoek te plaatsen. Een schitterende actie van de spits die de afgelopen tijd ook nog wel eens bekritiseerd werd maar met deze actie, de twee goals en zijn teamspel aanspraak mocht maken op de titel 'man van de wedstrijd'. Volgende week naar Eemnes voor hopelijk weer een mooi potje voetbal.

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zon en regen
8 gr.
windkr. 5