WIJDEMEERSE WEBKRANT
Loten Zonnebloem
Kortenhoef, di 29 mei 2007

Komende vrijdag en zaterdag staan vrijwilligers van de Zonnebloem op de Meenthof om loten te verkopen.

ingezonden bericht

Jaarlijkse lotenverkoop Zonnebloem

Ja beste mensen, het is al weer een jaar geleden dat wij, de vrijwilligers van de Zonnebloem, in het winkelcentrum De Meenthof stonden om loten te verkopen.
U heeft ons toen enorm gesteund door veel loten te kopen. U een lot met een kans op een prijs - en er zijn kleine prijsjes gevallen op de door ons verkochte loten - en de Zonnebloem een financiële ondersteuning. En hiermee konden wij weer leuke dingen doen voor onze oude, langdurig zieke en gehandicapte medemens.

Zo zijn er weer een paar mensen uit ons dorp een weekje op vakantie geweest, we hebben het theater bezocht en een dag gevaren met de boot.
Daarnaast hebben we ook nog een Bingomiddag gespeeld waarbij het niet om de prijzen gaat, maar vooral om de gezelligheid en het even uit huis zijn om andere mensen te ontmoeten. Ook zijn we in de bus met 28 mensen naar de Keukenhof geweest!

Het is toch ontzettend fijn dat er, wanneer je afhankelijk bent, een ZONNEBLOEM bestaat, die je gewoon meeneemt. Maar u begrijpt, dat kost allemaal geld, veel geld en zonder uw steun kunnen wij dit allemaal niet voor elkaar krijgen.
Vandaar dat wij vrijdag 1 en zaterdag 2 juni as. weer in de Meenthof staan om weer opnieuw de Zonnebloemloten á € 2,- te verkopen.

Steunt u ons weer om dit goede werk te kunnen voortzetten!
We maken er weer 2 gezellige dagen van met hier en daar een praatje met de vrijwilligers van de Zonnebloem.

Maar vergeet ook niet, dat wij nog steeds graag cartridges en postzegels inzamelen. Inleveren kan bij L. van Bijleveld Oranjeweg 3 en alle u bekende vrijwilligers van de Zonnebloem in Kortenhoef - Ankeveen - 's-Graveland.

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
14 gr.
windkr. 5