WIJDEMEERSE WEBKRANT
Jeugdtoernooi VV Nederhorst
Nederhorst den Berg , zo 27 mei 2007

Op zaterdag 2 juni organiseert de VV Nederhorst een Jeugdtoernooi. Bovendien wordt het seizoen feestelijk afgesloten.

ingezonden bericht

JEUGDTOERNOOI EN SEIZOENSSLUITING VV NEDERHORST

Zaterdag 2 juni a.s. vindt voor de negende keer in successie het jeugdtoernooi van vv Nederhorst plaats. Alle jeugdteams (van dwergen tot A junioren) zullen die dag in 15 verschillende poules strijden tegen diversen gastclubs. 's Morgens is er een compleet programma voor de D-, E- en F-pupillen en de dwergen. 's Middags komen de A-, B- en C-junioren aanbod. Het complete wedstrijdschema vindt u op www.vvnederhorst.org onder het kopje toernooien.

Naast het voetbalprogramma zijn er ook allerlei andere activiteiten, te beginnen met de officiële opening van het nieuwe veld voor de dwergen om 9.00 uur. Om 17.00 uur is er de finale om de Nivo Penalty Shoot Out. Hier strijden de 6 voorronde winnaars van het afgelopen seizoen om de grote Beker voor de beste penaltynemer. Dit belooft een zeer spannende strijd te worden, omdat alleen de allerbeste zijn doorgedrongen tot de finale.

Tijdens het toernooi staan er al een aantal springkussens voor de jeugd, na de wedstrijden wordt dit arsenaal op veld 1 verder uitgebreid, zodat de kinderen lekker kunnen spelen, terwijl de ouders het afgelopen seizoen onder het genot van een hapje van de barbecue en een drankje nog eens de revue laten passeren. De speciaal ingehuurde diskjockey zal er ongetwijfeld een nog gezelliger geheel van maken met opzwepende muziek.

Als klap op de vuurpijl wordt er een fiets verloot en worden de prijzen uitgereikt voor de beste scheidsrechter, leider, junior, pupil, keeper en het beste team van het jaar . Voor de junior, pupil en keeper is er naast de prijs die ze mogen houden, zelfs een wisselbeker zo groot als de Europacup, die na een jaar weer moet worden ingeleverd.

bron
ing. bericht
foto
VV Nederhorst
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
19 gr.
windkr. 3