WIJDEMEERSE WEBKRANT
Ali B was in De Fuik
Kortenhoef, vr 15 juni 2007

Afgelopen zondag voetbalde Ali B in sporthal De Fuik aan de Zuidsingel in Kortenhoef. Ook waren er een aantal oud-Ajacieden present.

Het vijfentwintigste Hilversums Zaalvoetbalkampioenschap werd afgelopen zondagvoor de vijfde keer gehouden in Kortenhoef. De finale werd met 3-1 gewonnen door Firtina '93 uit Soest van 't Knooppunt uit Amsterdam. Ali B speelde mee als gastspeler in 't Knooppunt.


De komst van Ali B leidde niet bij iedereen tot blijdschap, zo te zien.

In de halve finale schakelde Firtina zvv Hilversum uit in een wedstrijd waarin ook een vechtpartij ontstond.

Geen subsidie Hilversum

Toernooiorganisator Haijo Groart vindt dat het Hilversumse kampioenschap eigenlijk Hilversum gespeeld zou moeten worden. De Dudok Arena is echter te duur, Sporthal Oost te klein en de sporthal in Kerkelanden is indertijd afgebrand. Dirk's Sportcafé en De Fuik hebben het toernooi daarom al de afgelopen vijf jaar in huis gehad, zeer tot tevredenheid van Groart. Subsidie van de gemeente Hilversum is er niet bij, omdat het toernooi, noodgedwongen, verhuisd is naar Kortenhoef.

Op vrijdagavond speelden een aantal oud-Ajacieden een veteranenpartij mee. Gerrie Mühren (61), John van den Brom en Peter Vossen deden het nog best. Alledrie "omdat zij nog zo'n lol in het spelletje hebben".

bron
G&E
foto
D. v.d. Broek
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regenachtig
22 gr.
windkr. 2