WIJDEMEERSE WEBKRANT
Uitslagen Driedorpenloop
Kortenhoef, zo 10 juni 2007

Ondanks de technische problemen bij het verwerken van de uistslagen wil de Drie Dorpenloop toch proberen de zaak uit te zoeken en een lijst samen te stellen.

ingezonden bericht

Zoals op de website staat vermeld, hebben we problemen gehad met de tijdregistratie waardoor we de uitslagen nauwelijks kunnen verwerken. Dat wordt altijd handmatig in een Excelbestand verwerkt en vervolgens op de website geplaatst. Alle andere edities van de Drie Dorpenloop hadden we ongeveer twee uur na de loop de ongescreende tijden beschikbaar voor de website. Vanwege de eerder genoemde problemen is dit nu niet mogelijk gebleken, wat ons zeer spijt omdat we weten dat deelnemers daarin zeer geïnteresseerd zijn. Bovendien hebben vijf medewerkers de hele middag tijden geregistreerd, wat nu voor niets lijkt te zijn. Toch willen we nu als organisatie met enkele vrijwilligers proberen een uitslagenlijst te gaan maken, maar dat is zeer arbeidsintensief en zal in de avonden en weekend moeten gebeuren. We kunnen niets beloven, behalve dat we ons uiterste best zullen doen.

Nogmaals excuses.

Namens de Drie Dorpenloop,
André Janmaat

Oproep GAC

Op de website van de Gooise Atletiek Club staat een oproep aan de GACers:

Oproep: Geef je tijd van de Driedorpenloop door!

Omdat de organisatie van de Driedorpenloop er dit jaar helaas niet in slaagt de uitslagen op de site te zetten (zie www.driedorpenloop.nl ) hierbij het verzoek je uitslag, de afstand, en, indien bekend je plaats door te geven.

Stuur een mailtje naar marc@gach.nl zodat de uitslag wat betreft de GACers die afgelopen zondag meeliepen, zo compleet mogelijk kan worden.

Alvast bedankt!

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
24 gr.
windkr. 2