WIJDEMEERSE WEBKRANT
Krajicek naar 's-Graveland?
's-Graveland, do 7 juni 2007

Het gerucht circuleert al lang. Het werd sterker door Radio NH, die het weer uit de bladen had. Richard Krajicek wordt de nieuwe bewoner van het gemeentehuis.


Westerveld, toen het nog gemeentehuis was in 2000.

Vanaf het moment dat het voormalige gemeentehuis in 's-Gravelande verkocht werd, zoemt het in het dorp dat de nieuwe bewoner Richard Krajicek zou worden. Vanmorgen hoorde Bob Colijn dat gerucht bevestigd door Radio NH. Die omroep heeft het weer uit de bladen, dat Richard en zijn echtgenote uit Muiderberg verhuizen om in 's-Graveland te komen wonen. (Voor de juistheid van dit gerucht kunnen wij niet instaan, maar het wordt nu wel erg sterk. red. WWK)

Tennisbaan terug

Het gemeentehuis is al volledig gestript om het compleet te renoveren. Op de parkeerplaats zou een tennisbaan komen. Of liever gezegd terugkomen. Vele jaren geleden lagen daar de banen van Tennisvereniging Westerveld, genoemd naar het buitenhuis Westerveld, ofwel het gemeentehuis.


Westerveld, zoals het na de renovatie moet worden.

De burgemeesterskamer met het mooiste uitzicht van Nederland (aldus oud-burgemeester Wim Kozijn) wordt misschien kinderkamer....


De laatste politieke bewoners van Westerveld.
V.l.n.r.: Gerrit van den Broek (VVD), Douwe van Essen (CDA), Nadja Jungmann (D66), Henk de Kloet (DB), Wim Hafkamp (VVD), René Voigt (DB), Ria van Rijn (Gem.secr.), Dick 't Hoen (VVD), Jan van den Broeck (CDA).
Zittend: Fenna Tuunter (PvdA), Co de Kloet (DB), Wim Kozijn (Burg.), Wim Neef (CDA), Nelleke Schenkkan (AB).
Rie Boeve (GroenLinks) ontbreekt.
(Foto gemaakt op 28 september 2001.)

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
26 gr.
windkr. 4