WIJDEMEERSE WEBKRANT
GGD Ouderavond Alcohol
Wijdemeren, do 7 juni 2007

Tijdens de ouderavond over alcohol en opvoeding van GGD Gooi & Vechtstreek en het Trimbos-instituut krijgt u informatie.

persbericht

GGD organiseert ouderavond pubers en alcohol

Uit onderzoek blijkt dat het drinken van alcohol erg slecht is voor jongeren, zeker als ze nog geen 16 jaar zijn. Als ouders van een puber krijgt u op een zeker moment te maken met alcoholgebruik door uw kind. Hij of zij vraagt thuis om een biertje of een breezer. Misschien is uw kind een keer dronken thuisgekomen. Hoe kunt u daar als ouders op een goede manier mee omgaan?

Tijdens de ouderavond over alcohol en opvoeding van GGD Gooi & Vechtstreek en het Trimbos-instituut wordt een antwoord op deze vraag gegeven. U krijgt informatie over de risico's van alcohol voor uw kind, opvoedadvies en tips om uw kind verantwoord met alcohol te laten omgaan.

In verschillende workshops bespreekt u met andere ouders en een deskundige hoe u alcoholschade bij uw kind kunt voorkomen. De ouderavond vindt plaats op dinsdag 26 juni van 20:00 tot 22:00 uur. U bent van harte welkom op Brinklaan 138 in Bussum. De deelname is kosteloos. Aanmelden kan bij hdiest@trimbos.nl.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
26 gr.
windkr. 4