WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dorpsschouw Kortenhoef
Kortenhoef, ma 4 juni 2007

In Wijdemeren Informeren stond een dorpsschouw voor Kortenhoef-Noord aangekondigd op dinsdag 11 juni. Dat moet maandag 11 juni zijn.

persbericht

Om 19.00 uur verzamelen bij brandweerkazerne aan Eslaan
Schouw Kortenhoef Noord op maandag 11 juni

Op maandag 11 juni is Kortenhoef Noord aan de beurt voor de schouw. Woont u in dit gedeelte van Kortenhoef en wilt u uw mening geven over de openbare ruimte bij u in de buurt? Kom dan om 19.00 uur naar brandweerkazerne aan de Eslaan en fiets mee!

Op de gemeentelijke informatiepagina "Wijdemeren Informeren" van vorige week staat deze schouw aangekondigd voor dinsdag 11 juni, dit moet maandag 11 juni zijn.

Waarom schouwen?

De gemeente wil graag van u weten wat u van het onderhoud van de openbare ruimte vindt. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, komen medewerkers van Openbare Werken naar u toe. Tijdens een fietstocht door Kortenhoef Noord kunt u aangeven wat u belangrijk vindt of wat u anders zou willen. De tocht gaat over De Kwakel, Kerklaan, Koninginneweg, Bernhard van Beeklaan en alle tussenliggende wegen.

Nieuwe werkwijze

Het schouwen van dorpen en wijken past in de nieuwe werkwijze van de buitendienst waarmee in januari van dit jaar gestart is. Door de openbare ruimte samen met de bewoners onder de loep te nemen krijgt de gemeente een veel beter beeld van wat u belangrijk vindt. Vaak kan de openbare ruimte met kleine ingrepen verbeterd worden. Bij iedere schouw zijn medewerkers van Openbare Werken aanwezig om met u van gedachten te wisselen en uw wensen en opmerkingen te noteren. Aan het einde van de schouw is er lijst met concrete actiepunten. Heeft u vragen? Bel met het servicemeldpunt: (035) 65 59 555.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
licht bewolkt
24 gr.
windkr. 3