WIJDEMEERSE WEBKRANT
Jeugdtoernooi Nederhorst
Nederhorst den Berg , zo 3 juni 2007

Gisteren vond het negende jeugdtoernooi op de velden van vv Nederhorst plaats. Zestig jeugdteams van dwergen tot A junioren streden om de hoogste eer.

ingezonden bericht

Jeugdtoernooi vv Nederhorst was groot succes

Zaterdag 2 juni jl. vond het negende jeugdtoernooi op de velden van vv Nederhorst plaats. Totaal 60 jeugdteams van dwergen tot A junioren streden in 15 verschillende poules om de allerhoogste eer.

Uiteindelijk wisten drie eigen teams (F1, E1 en C3) het eigen toernooi te winnen. Om 9.00 uur was er de opening van het nieuwe dwergenveld. Als eerbetoon aan "ome Jan" Vrijhoef voor al zijn verdienste voor onze jeugd, kreeg dit veld de naam mee van OME JAN STADION. Ome Jan, die stiekem ook was uitgenodigd voor de opening, werd er stil van en moest wel een traantje weg pinken. Maar ere wie ere toekomt is hier op zijn plaats.


Het team van het jaar, de E2.

Mede door het mooie weer was het ook langs de kant een drukte van belang, alle teams hadden veel toeschouwers meegenomen. Na het toernooi was er de finale van de Nivo Network Architects penalty shoot out. Ivar Houtop (F3), Wester Korrel (F2) Tijmen Blok (F1), Melissa Bos (E6), Milan Rensen (E5) en Martijn Hooijmeijer (E4) hadden zich gedurende het seizoen weten te plaatsen voor de grote finale. De zes mochten ieder 5 penalty's nemen op de oud keeper van Nederhorst 1, Peter Middelkoop. Onder leiding van scheidsrechter Edwin Keizer wist Tijmen Blok met 4 gescoorde penalty's de grote winnaar van de beker te worden. Hierna begon het eind feest voor alle jeugd. Speeltoestellen op het veld, gezellige muziek, lekker drinken en eten van de barbecue zorgde voor een gezellige sfeer rondom het clubgebouw. Rond acht uur was het dan zover. De bekendmaking van de bekerwinnaars van het jaar.

Als eerste was daar de scheidsrechter van het jaar: Raimon Kee. Tot leider van het jaar werd verkozen "good old leider" Gerard Baar.

De wisselbekers voor keeper, pupil en junior van het jaar gingen achtereenvolgens naar: Daan de Wolf, Kasper van Brakel en Hobey Windt. Team van het jaar werd de E2, doordat ze dit seizoen twee keer kampioen waren geworden, verdiende ze deze prijs het meest. De jaarlijkse verloting van de fiets werd dit jaar gewonnen door Anton Jongeling. Het is voor vv Nederhorst op alle fronten een zeer geslaagde dag geworden. De toernooicommissie en het jeugdbestuur wil langs deze weg graag alle vrijwilligers hartelijk bedanken, want zonder hen was dit alles niet mogelijk geweest.

bron
ing. bericht
foto
VV Nederhorst
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
licht bewolkt
24 gr.
windkr. 3