WIJDEMEERSE WEBKRANT
Storm: 160 Meldingen
Wijdemeren, do 18 januari 2007

18.00 uur. Vijftig brandweerlieden en dertig medewerkers van de buitendienst van Wijdemeren werken aan 160 meldingen.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

persbericht

50 Brandweerlieden en 30 medewerkers van de buitendienst van Wijdemeren werken aan 160 meldingen

Sinds 11.00 uur vanochtend werken de Brandweer Wijdemeren en buitendienst van de gemeente aan circa 160 meldingen. De Vreelandseweg (N 201) is inmiddels enkele keren vrijgemaakt van omgewaaide bomen. In Loosdrecht is een boom op een auto gevallen. Er is alleen blikschade. Van diverse woningen zijn dakpannen gewaaid. Bij Lamme Textiel in Nederhorst den Berg waren problemen met de gevel. De Brandweer zorgde voor stabilisering van de situatie.

De medewerkers van Openbare Werken verwijderen momenteel een boom van de Veendijk in Loosdrecht die over de weg is gevallen. Aan de Lindelaan in Loosdrecht dreigt een boom over de weg te vallen. De medewerkers proberen de situatie te stabiliseren.

Verloop van de dag

Openbare Werken ontving vanochtend met name meldingen over de riolering door de zware regenval. Dit leidde niet tot grote problemen. Later op de dag kwamen meldingen over omgewaaide bomen, borden en ander weggewaaid materiaal. Momenteel zijn nog verkeersregelaars actief bij Industrieweg in Loosdrecht. Deze weg is afgesloten vanwege de dreiging van het wegwaaien van het dak van de Pandahallen. Ook de Tjalk is nog steeds afgesloten.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief