WIJDEMEERSE WEBKRANT
Situs bouwt activiteiten af
Ankeveen, di 9 januari 2007

Hans Schouten uit Ankeveen reageerde op de berichten over Situs en de gemeente. Hij vond op het net een brief van Situs.

Op de website van Situs vond hij een brief waarin Situs schrijft dat er met ingang van 1 januari grondige wijzigingen in de organisatie komen.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

ingezonden bericht

Hans Schouten vond de brief hier.

Er staat in:

Begin citaat--

2 januari 2007
Kenmerk: HP/adb!083/033106
Geachte lezer,
Wij informeren u bij deze over de ontwikkelingen rond projectontwikkelingsmaatschappij Situs BV. te Utrecht.

Na 16 jaar succesvol ontwikkelen, hebben de aandeelhouders, Mr. J. (Hans) J.L. Middelkoop en H. (Bert) Prins besloten niet langer in nieuwe projecten te investeren. De bestaande activiteiten worden afgebouwd.

Vanaf 1 januari 2007 zal de heer H. Prins zich vestigen te Capelle aan den Ijssel met Situs Groep B.V. Dit adres wordt ook het correspontieadres van Situs BV.
Eveneens vanaf 1 januari 2007 zal Ing. R. (Rob) P.L. Otto, directeur van Situs B.V. zich met zijn Selexion Group B.V. te Hilversum onder meer ontfermen over de technische afwikkeling van de projecten van Situs B.V.

In de bijlage vindt u de diverse adresgegevens. Wilt u zo vriendelijk zijn deze brief, indien van toepassing, binnen uw organisatie aan de juiste personen door te geven?

Wij vertrouwen u hiermede voldoende geïnformeerd te hebben.
Met vriendelijke groet, Situs bv

H. Prins
directeur

Einde citaat--

Hans Schouten
Ankeveen

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief