WIJDEMEERSE WEBKRANT
Met Kater de Winter in
Loosdrecht, zo 16 december 2007

Organisatorisch gaat het goed met de SV Loosdrecht, kansen worden gecreëerd maar goals maken wil niet lukken. Met een kater de winterstop in.

ingezonden bericht

Weer 1-0 verlies Loosdrecht

Scorend vermogen, dat is wat de ploeg op dit moment mist. Organisatorisch staat het op zich wel goed, kansen worden gecreëerd maar goals maken lukt niet.

En als je geen goals maakt kun je ook niet winnen. En als je dan ook nog een goaltje weggeeft, dan sta je gewoon weer met lege handen. Het was het verhaal tegen Valleivogels en nu wederom en wel thuis tegen het hoger geklasseerde VRC. Een fysiek sterke ploeg die vanuit een goede organisatie aan de bal razendsnel de counter zoekt.

Maar Loosdrecht had ondanks een wat twijfelachtige beginfase goed de controle over deze speelwijze, gaf wel een grote kans weg die Bas Kieft op de doellijn kon blokken, maar kreeg ook zelf zowel in de eerste helft als in de tweede helft een paar mooie kansen. Maar het venijn waarmee een VRC speler halverwege de tweede helft scoorde, dat ontbrak aan de kant van het Loosdrechtse en dan speel je een verloren wedstrijd. Dus met een kater de winterstop in, waarna op 19 januari de competitie weer zal worden hervat.

Roland Wiegmans
Loosdrecht

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
2 gr.
windkr. 2