WIJDEMEERSE WEBKRANT
Loosdrecht onderuit, 0-1
Loosdrecht, zo 2 december 2007

Loosdrecht legde het tegen Valleivogels af en verloor met 0-1, waarmee het afgleed naar de middenmoot.

ingezonden bericht

Loosdrecht onderuit

Tegen de nummer laatst, te weten Valleivogels, heeft Loosdrecht niet weten te winnen. Sterker nog, het moest met 0-1 zijn meerdere erkennen en ziet zich daarmee afglijden naar een neutrale middenmoter.

Een pijnlijke constatering, want de ploeg leek ondanks het gelijke spel tegen Eemnes zich toch aardig in vorm gespeeld te hebben. Niets was minder waar deze middag, Loosdrecht speelde ronduit slecht, met in de basis als oorzaak vanaf het begin een slappe wedstrijdinstelling. Tegen een ploeg als Valleivogels dat het enkel moet hebben van fysieke kracht moet je er vanaf seconde één goed op kletsen. En dat gebeurde niet en dan speel je de tegenstander in de kaart.

Toch had Loosdrecht ook dan nog op een voorsprong moeten komen. Een combinatie tussen Mitchel Frederici en Johan Krottje leverde een 100% kans op voor laatstgenoemde, maar één op één met de keeper betekende niet de verdiende voorsprong. Het schot was namelijk een prooi voor de goalie van Valleivogels. Met het verstrijken van de tijd nam de druk aan de kant van Loosdrecht toe. Het moest winnen om de aansluiting op de koplopers in de reguliere stand en de koppositie in de tweede periode te behouden.

En dat betekende meer aanvallers om goals te forceren. Maar het mocht niet baten, moet gezegd, het blok verdedigers van Valleivogels stond als een huis en met de hulp van de schandalig vlaggende grens van de tegenstander werd elk gevaar ook nog eens weggenomen. De man tartte echt alle grenzen door in het wilde weg met zijn vlag te zwaaien. Zelfs deze vermelding is eigenlijk al te veel eer en erkenning voor de man die waarschijnlijk niets anders in zijn leven heeft dan de wekelijkse middag uit en met dat gedrag maar blijft proberen om toch nog ergens bij te mogen horen.

En zo kwam Loosdrecht niet aan scoren toe, sterker nog, de enige kans, een lange bal van de zijkant op een kopsterke spits betekende de 0-1. Een bittere pil maar de ploeg moet verder en zal zich moeten revancheren en wel volgende week uit tegen UVV.

Roland Wiegmans
Loosdrecht

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
nat, storm
9 gr.
windkr. 7