WIJDEMEERSE WEBKRANT
Een Jaar Cani Allegri
Kortenhoef, di 28 augustus 2007

Een jaar geleden begon Mireille Mazzavillani uit Kortenhoef met hondenuitlaatservice Cani Allegri. Zij voorziet daarmee duidelijk in een behoefte.

ingezonden bericht

Hondenbezitters blij met de komst van Cani Allegri
1 jarig jublieum voor Mireille Mazzavillani

In september 2006 is Mireille Mazzavillani gestart met haar uitlaatservice en het is een daverend succes. Ruim 35 ingeschreven honden beleven bij Mireille een heerlijke onderbreking van de dag.

Niet alleen een uitkomst voor werkende hondenbezitters, maar ook voor hondenbezitters die (tijdelijk) slecht ter been zijn en een boswandeling niet meer (kunnen) maken, maar dit hun hond(en) wel gunnen. Want wat is er heerlijker om met soortgenoten te rennen en/of zwemmen in en om het bos?

In het gastenboek van de website van Cani Allegri is te lezen hoe enthousiast de eigenaren én de honden zijn door de komst van de uitlaatservice.

Hondenuitlaatservice Cani Allegri viert binnenkort alweer haar 1-jarig jublieum en heeft daarvoor een jublieumwandeling georganiseerd waarbij alle eigenaren kunnen ervaren hoe hun hond geniet van de boswandeling. Tevens is een unieke fotowedstrijd gekoppeld aan het jublieum.

Op de website van Cani Allegri is te lezen welke diensten er door Cani Allegri wordt aangeboden.

Thalita Stam
Kortenhoef

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
20 gr.
windkr. 2